Om parasoleksperten

Parsoleksperten er en dansk virksomhed, der sælger produkter til solafskærmning, herunder parasoller, parasolfødder, læsejl, og hængekøje.

Erfaringer

Vores kernekompetencer er at producere solafskærmning, i høj kvalitet, hvor alle elementer i produktionen er nøje gennemtænkt, for at opnå det bedst mulige slutprodukt. Vi har flere års erfaringer fra både indkøbs- og salgssiden, og disse erfaringer er brugt i udviklingen af vores produkter.

Ambitioner

Vores ambitioner at skabe de bedst mulige produkter, til de bedst mulige priser. I dén forbindelse spiller innovation en stor rolle, i forhold til udarbejdelse af nye metoder og materialer, der sikrer dét bedst mulige slutresultat, til de bedste priser. Det er ligeledes vore ambitioner at producere produkter, med mindst muligt vedligeholdelse hvilket sikre et produkt med længere levetid.

Kvaliteter og design

Vores parasoller og parasolfødder er både design- og kvalitetsmæssigt overlegende de produkter man ellers finder i denne prisklasse. Under hele produktionen har vi kvalitetskontroller, for at sikre et ensartet resultat fra produkt til produkt.

Vores parasoller er desuden op til ø 3,5m hvor den typiske str. på markedet er ø 3m. Desuden er stel og parasolindsatsen på parasolfoden lakeret med vores anti scrats lak, der sikrer at disse ikke bliver ridset, og derved holder sig pænere på sigt.